Vi i Fri kultur vil at du skal føle deg trygg på at all personlig informasjon behandles på en sikker måte når du støtter arbeidet vårt gjennom å bli medlem, besøker våre nettsider eller tar kontakt med oss.

  • Vi bruker og lagrer personlig informasjon fra deg i forbindelse med for eksempel medlemskap, bestilte tjenester, brukerundersøkelser, påmeldinger, nettsidebesøk og abonnement på nyhetsbrev. Vi vil aldri selge eller gi bort personlig informasjon slik at andre enn oss kan identifisere deg og ta kontakt. Dette gjelder også organisasjoner Fri kultur samarbeider med.
  • Fri kultur stiller strenge krav om at personvern blir ivaretatt på best mulig måte overfor eksterne leverandører av tekniske løsninger der personlig informasjon blir behandlet og lagret.

Datainnsamling 

Vi samler besøksdata for å finne trender i bruken av nettsidene våre og nyhetsbrev sendt på e-post, for å kunne gi god og relevant informasjon. Innsamlingen av slike data innebærer bruk av informasjonskapsler ("cookies") og/eller lignende teknologier.

Tjenester som quizer, avstemminger, artikkelkommentarer og deling av innholdet vårt på sosiale medier kan medføre at informasjonskapsler ("cookies") og filer med data lagres, som blant annet kan inkludere din IP-adresse. Disse informasjonskapslene og dataoppføringene blir behandlet av oss.

Behandling av personleg informasjon

  •  Vi gjør vårt ytterste for å sikre at all personlig informasjon er så oppdatert og riktig som mulig. Du kan til enhver tid kontakte oss og be om rettelser hvis du mener informasjonen vi har om deg ikke er korrekt eller mangelfull. Du har rett til å be om at vi sletter personlig informasjon om deg som vi har tilgang til.
  •  Vi har sikkerhetsrutiner og teknologi på plass for å beskytte personlig informasjonen. Vi har prosedyrer for å hindre tap av informasjon, uautorisert tilgang og bruk, og all annen form for misbruk av personlig informasjon som vi er i besittelse av.
  • Vi sletter regelmessig all unødvendig personlig informasjon i våre systemer, og informasjonen lagres bare så lenge det er nødvendig for å gi deg tjenestene du har ønsket og i tråd med personvernlovene som gjelder. Informasjon knyttet til avsluttede medlemskap beholdes i maksimalt fem år.
  • Vær oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre eksterne nettsteder, som Fri kultur ikke har noen kontroll med. Fri kultur har ikke ansvar for hvordan andre håndterer personvern/fortrolighet på de eksterne nettsidene vi har lenker til.
    Hvis du betaler for medlemskap, tjenester, publikasjoner eller annet gjennom en betalingsløsning på Fri kultur sin nettside så vil vi få svært begrenset informasjon knyttet til transaksjonen.

 

Vårt personombud

Hvis du har spørsmål knyttet til hvordan vi behandler personlig informasjon så kan du sende en e-post til post@frikultur.no

Hvis du er misfornøyd med hvordan Framtiden i våre hender håndterer personvern, så ta for all del kontakt med oss. Du kan klage til kontrollorganet Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.